Dolaze i odlaze, ali njih trojica su verni Zvezdi! Jedini koji su bili na početku nove Zvezdine ere!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2020, 17:05

Dolaze i odlaze, ali njih trojica su verni Zvezdi! Jedini koji su bili na početku nove Zvezdine ere!

Dolaze i odlaze...

Fudbaleri Crvene zvezde dolaze i odlaze iz kluba, a znate li koliko ih danas ima u timu od onih koji su pre četiri godine počeli, sada već možemo slobodno da kažemo, novu Zvezdinu eru?

Od tada Zvezda igra konstantno u Evropi, pruža sjajne partije, svi se pitaju da li bi klub bio ovako visoko kotiran da je Krasnodar izbacio crveno-bele, ili možda čak i Sparta iz Praga prethodno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sećate se ko je igrao meč protiv Krasnodara u gostima?

Borjan - Stojković, Savić, Babić, Anđelković - Donald, Le Talek, Srnić, Kanga, Radonjić - Boaći.

Kao što vidite, iz ovog meča u timu su danas Kanga, Borjan i Boaći, s tim što su Boaći i Kanga u međuvremenu odlazili pa se vratili.

Ako gledamo sezonu, te 2017/18 sezonu su uglavnom počeli igrači koji odavno već nisu u timu, a jedini koji su i dan danas u timu bez dana van ekipe su Milan Borjan, Milan Rodić i Marko Gobeljić. El Fardu Ben je došao te sezone, ali u januaru mesecu, dok su tu Kanga i Boaći koji su odlazili u međuvremenu.

Napomenimo i da je trener Milojević napustio klub na polusezoni prošle godine.

Mislite li da je ove sezone Zvezda jača ili slabija nego te 2017?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ročesti ponovo u Zvezdi

Izvor: RTS, 07.Okt.2020

Američki košarkaš Tejlor Ročesti vratio se u redove Crvene zvezde, potvrdio je srpski klub. Ročesti je za crveno-bele igrao u sezoni 2017/18, a ovoga puta ugovorio je dvomesečnu saradnju, uz opciju produžetka ugovora do kraja sezone. . Crvena zvezda dovela je još...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.