Rasvetljeno ubistvo u Kragujevcu, uhapšena jedna osoba

Izvor: B92, 20.Maj.2022, 17:02

Rasvetljeno ubistvo u Kragujevcu, uhapšena jedna osoba

Intenzivnim operativnim radom rasvetljeno je ubistvo tridesetosmogodišnjeg muškarca.

Ubistvo je, kako se sumnja, 12. februara 2021. godine u Kragujevcu izvršio S. M. (1999) iz Kraljeva, a rasvetljeno je akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Kragujevcu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu.

On se tereti da je u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, u večernjim satima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa više hitaca iz vatrenog oružja usmrtio tridesetosmogodišnjeg muškarca iz Kragujevca. S. M. se nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je 28. aprila ove godine izvršio teško ubistvo tridesetsedmogodišnjeg muškarca u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.