Predsednik FS Albanije: Zar je bitno kome idu bodovi?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik FS Albanije: Zar je bitno kome idu bodovi?

Predsednik Fudbalskog saveza Albanije (FSHF) Armando Duka rekao je da je manje važno kome će UEFA dodeliti bodove, već rešenje u korist fudbala.

Traži mir na obe strane: Predsednik FS Albanije Armando Duka

 

 

Krajem prvog poluvremena u utorak uveče je prekinud duel Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, nakon incidenta sa zastavom sa mapom velike Albanije.

 

"Nije bilo moguće nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << utakmicu. Odluka koju će doneti UEFA treba da bude u službi razvoja fudbala i nije važno ko će dobiti bodove, nego da se misli o tome kako srediti stanje', rekao je Duka.

 

UEFA bi trebalo najkasnije sredinom sledeće sedmice donese odluku, a FSS traži da se poštuju pravila kao u slučaju "Đenove".
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PREDSEDNIK FS ALBANIJE: Nije bitno ko će osvojiti bodove?!

Izvor: HotSport.rs, 15.Okt.2014

Predsednik Fudbalskog saveza Albanije (FSHF) Armando Duka rekao je da je manje važno kome će UEFA dodeliti bodove, već da rešenje bude u korist fudbala.. FOTO: STARSPORT.. Incident sa zastavom ‘Velike Albanije’ je prekinuo meč kavlifijacija za EURO 2016. u francuskoj.. - Nije bilo moguće nastaviti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.