Predsednik FS Albanije: Nije važno kome idu bodovi

Izvor: Blic, 15.Okt.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik FS Albanije: Nije važno kome idu bodovi

Predsednik fudbalske federacije Albanije Armando Duka izjavio je da nije bilo moguće nastaviti utakmicu reprezentacija Srbije i Albanije i ocenio da odluka koju će doneti Evropska fudbalska asocijacija treba da bude u službi razvoja fudbala, kao i da nije važno ko će dobiti bodove.

"Posle onoga što se dogodilo u Beogradu i kako je protekla fudbalska utakmica i način na koji je pripremljena, ne možemo da govorimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o fudbalu, a još manje o sportskom rezultatu", rekao je Duka za RTK 2.

"Ne bih želeo nikad da fudbal bude oštećen, ali nije bilo moguće nastaviti utakmicu. Odluku koju će da donese UEFA treba da bude u službi razvoja fudbala i nije važno ko će dobiti bodove, jer ne treba da bude reč o bodovima nego da se misli o tome kako srediti stanje i šta je najbolje za dobru fudbalsku utakmicu", dodao je Duka.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Duka: Nisu važni bodovi, nego rešenje u korist fudbala

Izvor: Press, 15.Okt.2014

. Predsednik Fudbalskog saveza Albanije (FFSHF) Armando Duka, posle sinocnjeg prekida utakmice sa Srbijom u Beogradu, rekao je da je sada najmanje važno u čiju korist će UEFA registrovati utakmicu, nego da je važno da odluka bude u službi razvoja fudbala.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.