Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata teniserka se fotografisala skroz gola

Za potrebe magazina "Veniti Fer" Serena Vilijams se obnažila i pokazala svoj stomak u sedmom mjesecu trudnoće.

Prije nešto više od tri mjeseca teniserka Serena Vilijams je obavijestila javnost da je trudna sa svojim vjerenikom Aleksisom Ohanijanom, jednim od osnivača društvene mreže Redit.

Buduća mama je veoma aktivna, a koliko joj prija trudnoća govori činjenica da je, nakon pojavljivanja na brojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dešavanjima, riješila da se fotografiše za popularan američki magazin..

Serena je tako pozirala ispred fotoaparata totalno obnažena, a svoje grudi prekrila je rukama.

Divlja i prirodna, teniserka je pokazala kako izgleda sjajno u sedmom mjesecu trudnoće, kao i da njen stomak sve više raste, dok se tijelo prirodno mijenja.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Jun 27, 2017 at 6:20am PDT

#SerenaWilliams and #AlexisOhanian for @vanityfair photoshoot #zipinnamiears #yourhighenergystation #ziptocratseverywhere

A post shared by Zip Fm (@officialzip103fm) on Jun 27, 2017 at 6:38am PDT

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.