Potraga za ubicom Velibora Dunjića

Izvor: B92, 13.Jan.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za ubicom Velibora Dunjića

Policija je saopštila da je rasvetlila ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića i raspisala poternicu za osumnjičenim.

Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno traga za V.Đ. (rođ. 1983), za koga se sumnja da je ubio Dunjića i za njim je raspisana potraga.

Takođe, u saopštenju se navodi da su uhapšeni i zadržani u pritvoru A.Đ. (rođ. 1977), i M.G. (rođ. 1983), zbog sumnje da su pomogli osumnjičenom za ubistvo posle izvršenog krivičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dela.

Po isteku policijskog zadržavanja, osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Dunjić je ubijen prošle godine 16. maja ispred jednog kafića na beogradskom Ušću, a tom prilikom je teško ranjena bila i devojka koja se našla sa Dunjićem u automobilu.

Dunjić je bio poznat po brojnim teškim krivičnim delima, osuđen je u decembru prošle godine na dve godine zatvora zbog napada na lidera LDP-a Čedomira Jovanovića.

Prethodno je bio osuđen na četiri godine zatovra zbog pokušaja ubistva na splavu "Kalipso", a nakon amnestije pušten je iz zatvora u novembru 2012.

Podsetimo da je Velibor Dunjić jedan od navijača koji se pominje i u serijalu Insajdera "Nemoć države".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privođenja u istrazi ubistva Dunjića

Izvor: RTS, 13.Jan.2015

. Pripadnici MUP-a priveli su A. Đ. (1977) i M. G. (1983), zbog sumnje da su pomagali ubici Velibora Dunjića. Za izvršiocem krivičnog dela V. Đ (1983) još uvek se traga.

Nastavak na RTS...

Uhapšeni pomagači Dunjićevog ubice

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2015

Beogradska policija uhapsila je dve osobe u istrazi ubistva vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića i odredila im zadržavanje zbog sumnje da su pomagali njegovom ubici nakon izvršenja tog krivičnog dela. Uhapšeni su A.Đ. (38) i M.G. (32)...Po isteku policijskog zadržavanja oni će, uz krivičnu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.