Utorak, 13.01.2015.

18:14

Potraga za ubicom Velibora Dunjića

Policija je saopštila da je rasvetlila ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića i raspisala poternicu za osumnjičenim.

Izvor: B92

Default images
foto: Beta

Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno traga za V.Đ. (rođ. 1983), za koga se sumnja da je ubio Dunjića i za njim je raspisana potraga.

Takođe, u saopštenju se navodi da su uhapšeni i zadržani u pritvoru A.Đ. (rođ. 1977), i M.G. (rođ. 1983), zbog sumnje da su pomogli osumnjičenom za ubistvo posle izvršenog krivičnog dela.

Po isteku policijskog zadržavanja, osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Dunjić je ubijen prošle godine 16. maja ispred jednog kafića na beogradskom Ušću, a tom prilikom je teško ranjena bila i devojka koja se našla sa Dunjićem u automobilu.

Dunjić je bio poznat po brojnim teškim krivičnim delima, osuđen je u decembru prošle godine na dve godine zatvora zbog napada na lidera LDP-a Čedomira Jovanovića.

Prethodno je bio osuđen na četiri godine zatovra zbog pokušaja ubistva na splavu "Kalipso", a nakon amnestije pušten je iz zatvora u novembru 2012.

Podsetimo da je Velibor Dunjić jedan od navijača koji se pominje i u serijalu Insajdera "Nemoć države".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

8 h

Podeli: