Poraz vaterpolistkinja Srbije na startu EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2020, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz vaterpolistkinja Srbije na startu EP

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je danas od Grčke 26:7 (14:4) na startu Evropskog prvenstva u Budimpešti.

Najefikasnija u porazu srpskog tima bila je Jelena Vuković sa tri gola, dok je Grkinje predvodila Marija Miriokefalitaki sa šest pogodaka.

Izabranice Dragane Ivković sledeći meč igraju sutra od 14:30 protiv Rusije, a posle dana pauze sledi im duel sa Hrvatskom.

Protiv Slovačke igraće 17. januara (17:30 sati), a grupnu fazu završiće 19. januara susretom sa Mađarskom (19 sati).
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vaterpolistkinje Srbije poražene na startu EP

Izvor: Radio 021, 12.Jan.2020

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je danas od Grčke 26:7 (14:4) na startu Evropskog prvenstva u Budimpešti...Najefikasnija u srpskom timu bila je Jelena Vuković sa tri gola, dok je Grkinje predvodila Marija Miriokefalitaki sa šest pogodaka...Izabranice Dragane Ivković sledeći meč...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.