Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, kamioni na Batrovcima čekaju sedam sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 06:13

Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, kamioni na Batrovcima čekaju sedam sati

Prema podacima JP 'Putevi Srbije'', na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopšteno je danas iz AMSS.
Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta, a na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.
Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 420 minuta, na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, dok je na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta.
Na graničnom prelazu Batrovci,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Popodne se očekuje pojačan saobraćaj, teretnjaci na Batrovcima čekaju 10 sati

Izvor: Blic, 24.Maj.2024

Početak vikenda sa prvim popodnevnim satima doneće pojačan saobraćaj i veći broj vozila prvo na izlazima iz gradova, a potom na glavnim putnim pravcima i onima koji vode ka vikend naseljima, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

AMSS: Na prelazu Šid najduže čekanje za automobile, na Batrovcima najduže za kamione

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2024

Prema poslednjim informacijama iz Uprave granične policije, na putničkim terminalima se na ulaz u zemlju čeka jedan sat na prelazu Šid, i pola sata na Batrovcima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.