Ivanović: Moramo da odgovorimo na agresivnu igru Makabija, znamo šta nas čeka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2023, 12:58

Ivanović: Moramo da odgovorimo na agresivnu igru Makabija, znamo šta nas čeka

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas da će "crveno-beli" morati dobro da otvore meč protiv Makabija ako žele dobar rezultat u Tel Avivu na meču 24. kola Evrolige.

Crvena zvezda će u četvrtak od 20.05 sati gostovati ekipi Makabija.

"Makabi je izuzetno dobra ekipa, atletski vrlo jaka, igraju jako dobro u tranziciji. Igraju na svom terenu veoma agresivno, naročito u prvoj četvrtini. Moraćemo da znamo tamo da igramo. Sigurno je da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti mnogo kontakata, a mi ćemo morati da odgovorimo na to", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Crvena zvezda će sutra otputovati u Izrael, a Ivanović je naveo da "crveno-beli" znaju šta ih čeka u Tel Avivu.

"Puno ekipa kad igra u Tel Avivu ima problem u prvoj četvrtini. Igraju na izuzetno agresivan način i ako nisi spreman za to, onda steknu veliku prednost", kazao je trener Crvene zvezde.

Ivanović je potvrdio da će Hasan Martin biti spreman za predstojeći meč sa Makabijem.

"Lorenco Braun je jedan od igrača Makabija. Ako ne bude igrao biće malo lakše za naš tim. Oni su u prošlom kolu Evroligi pobedili Valensiju u gostima, tako da mogu da igraju i bez njega", zaključio je Ivanović.

Makabi ima skor od 12 pobeda i 11 poraza, dok je Crvena zvezda ostvarila učinak od 10 trijumfa i 13 poraza.

Braun ipak u sastavu protiv Zvezde

Košarkaš Makabija Lorenzo Braun biće u sastavu izreaelskog tima koji sutra kod kuće igra sa Crvenom zvezdom.

Španski reprezentativac se povredio 19. januara na utakmici sa Albom i zbog oporavka je bio van terena tri nedelje.

Trener košarkaša Makabija Oded Kataš izjavio je da je Braun spreman da zaigra protiv "crveno-belih".

"Nadam se da ćemo imati Brauna na raspolaganju i da će igrati. Videćemo šta možemo da dobijemo od njega ali sigurno nije na 100 odsto svojih mogućnosti. Jako smo srećni što se vraćamo pred naše navijače. Biće to težak meč protiv teškog protivnika koji igra sa dosta fizičkog intenziteta. Crvena zvezda je bila u neverovatnom nizu rezultata a sada je u gubitničkoj seriji. Ali i ti porazi su bili tesni. Ne očekujemo laku utakmicu", izjavio je Kataš.

Košarkaši Olimpijakosa ubedljivo pobedili Albu u Berlinu

Košarkaši Olimpijakosa ubeđivo su pobedili u Berlinu domaću Albu sa 93:60, u 24. kolu Evrolige, i tako upisali šestu uzastopnu pobedu.

Najefikasniji u grčkom timu bio je Aleksandar Vezenkov sa 28 poena i 13 skokova, dok je Luis Olinde ubacio 16 poena za ekipu Albe.

Olimpijakos je trenutno prvi na tabeli Evrolige sa 17 poena i sedam poraza, dok je Alba na poslednjem mestu sa šest pobeda i 18 poraza.

U narednom kolu grčki tim gostuje Valensiji, dok ekipa Albe gostuje Crvenoj zvezdi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mataraco novi trener Hofenhajma

Izvor: B92, 08.Feb.2023

Američki trener Pelegrino Mataraco novi je šef stručnog štaba fudbalera Hofenhajma, saopštio je danas nemački klub...Mataraco je od 2017. do 2019. godine u Hofenhajmu bio pomoćni trener i trener mladjih kategorija. On je potom od decembra 2019. trenirao Štutgart, ali je oktobru prošle godine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.