Mataraco novi trener Hofenhajma

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 17:49

Mataraco novi trener Hofenhajma

Američki trener Pelegrino Mataraco novi je šef stručnog štaba fudbalera Hofenhajma, saopštio je danas nemački klub.

Mataraco je od 2017. do 2019. godine u Hofenhajmu bio pomoćni trener i trener mladjih kategorija. On je potom od decembra 2019. trenirao Štutgart, ali je oktobru prošle godine dobio otkaz zbog loših rezultata.

Mataraco (45) je na mestu trenera u Hofenhajmu zamenio Andrea Brajtenrajtena, koji je smenjen pre nekoliko dana posle serije loših rezultata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Bundesligi. Američki trener je sa nemačkim klubom potpisao ugovor do 30. juna 2025. godine.

"Trenutna situacija u Hofenhajmu je izuzetno izazovna. Uveren sam u kvalitet tima, a pristupiću ovom zadatku sa entuzijazmom i velikim samopouzdanjem. Hofenhajm će igrati napadački fudbal", izjavio je Mataraco za zvanični sajt kluba.

On će na klupi Hofenhajma debitovati u subotu na meču Bundeslige protiv Bajera iz Leverkuzena. Hofenhajm se nalazi na 14. mestu Bundeslige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.