Partizan Vizura prosula pobedu protiv Kana

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2014, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan Vizura "prosula" pobedu protiv Kana

Odbojkašice Partizan Vizure poražene su u Beogradu od Kana sa 3:2 (25:22, 18:25, 19:25, 25:20, 15:12) u utakmici drugog kola grupe E Lige šampiona. Kod crno-belih najefikasnija bila je Bjanka Buša sa 13 poena, dok je Maja Savić zabeležila 12.

Posustale posle velike borbe: Odbojkašice Partizan Vizure

 

Najefikasnija u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ekipi Kana bila je Logan Tom sa 17, a 16 je upisala Viktorija Rava.

 

Odbojkašice Partizan Vizure u odlučujućem setu imale su prednost od 10:7, ali je ekipa Kana onda napravila seriju od 5:0, kojom su prelomile taj period igre i tako došle do druge pobede u Ligi šampiona.

 

U grupi E na liderskom mestu je Kan sa četiri boda, druga je ekipa Vakifbank sa tri boda, ali i utakmicom manje, dok Pjaćenca treća sa jednim, koliko ima i Partizan Vizura, ali lošijim set količnikom.

 

Partizan Vizura će u narednom kolu, 9. decembra, dočekati Pjaćencu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

LŠ - Crno-bele žale zbog propuštene šanse...

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2014

Odbojkašice Partizan Vizure nisu uspele da dođu do prve pobede u Ligi šampiona ove sezone, pa imaju za čime da žale posle večerašnjih 2-3 protiv Kana.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.