PRVI TRIJUMF: Minimalac Partizana protiv Petrolula!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2013, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI TRIJUMF: Minimalac Partizana protiv Petrolula!

Fudbaleri Partizana savladali su rumunski Petrolul, a strelac jedinog gola bio je Predrag Luka

Fudbaleri Partizana zabeležili su prvi trijumf na pripremama u Sloveniji.

Izabranici trenera Vuka Rašovića su minimalnim rezultatom savladali trećeplasiranu ekipu rumunskog prvenstva, Petrolul (1:0).

Crno- beli su dominirali tokom čitavog meča i praktično nisu dozvolili protivniku da stvori ozbiljniju priliku za gol.

Tok meča:

Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << samog starta utakmice fudbaleri Partizana su diktirali tempo. Iz minuta u minut, crno-beli su sve više pritiskali gol protivnika.

Koliko je Partizan dominirao u prvom delu meča, najbolje govori podatak da su Rumuni uputili prvi udarac ka golu Petrovića u 30. minutu igre.

U 36. minutu se konačno isplatila dominacija crno-belih. Fenomenalni Saša Ilić je maestralno prosledio loptu do Predraga Luke, koji je rutinski obišao golmana i poslao loptu u mrežu (1:0).

Na startu drugog dela meča, trener crno-belih je odlučio da napravi prvu izmenu. Na golu Partizana debitovao je Milan Lukač, koji je zamenio Nikolu Petrovića.

Partizan je u istom ritmu otvorio i drugi deo meča. Nizale su se šanse crno-belih ispred gola Petrolula. Međutim, nedostajala je dobra realizacija.

U nastavku su priliku da zaigraju dobili Aleksandar Mitrović i Stefan Šćepović, a u 71. minutu zamenjeni su odlični Saša Ilić i Bugarin Ivan Ivanov. U igru su ušli Brašanac i Vojislav Stanković.

U samom finišu utakmice jedan fudbaler rumunske ekipe je namerno nagazi mladog napadača Partizana, Stefana Mitrovića, pa su usledile čarke na terenu. Sa klupe crno-belih skočili su rezervni igrači i stvorila se velika gužva na terenu. Na sreću nije došlo do ozbiljnijeg obračuna, situacija se brzo smirila.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.