Sa pripremama krenuli Rad, OFK Beograd, Čukarički, Radnički Niš…

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2013, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa pripremama krenuli Rad, OFK Beograd, Čukarički, Radnički Niš…

Sa pripremama za novu sezonu krenulo je nekoliko domaćih superligaša. Među njima je i beogradski Rad, a prvu prozivku na Banjici izvršio je novi trener Nebojša Milošević.
(FOTO: V. Marković)
„Građevinari” će posle testiranja i uvodnih treninga u Beogradu, od 4. do 13. jula boraviti na Zlatiboru, dok će 19. jula krenuti put Moravskih Toplica, kraj Murske Sobote.
Rad će tokom priprema odigrati nekoliko test utakmica, protiv skopskog Rabotničkog sastaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se 17. jula na Banjici, dok će glavnu proveru imati protiv Herte iz Berlina 26. jula u Inrdningu.
Zanimljivo, na prozivci se pojavio i mladi reprezentativac Uroš Đurđević, koji je bio na pregovorima sa Anderlehtom, a ranije je za njegove usluge bio zainteresovan i Partizan.
Radnički je počeo u Nišu pripreme za novu sezonu predvođen takođe novim trenerom Dragoljubom Bekvalcem.
Na prvoj „prozivci” pojavilo se 28 igrača. Fudbaleri niške ekipe će do 14. jula raditi u Nišu, a potom idu na drugi deo priprema na Zlatibor gde će provesti dve nedelje.
Radnički je prošle sezone osvojio 12. mesto u Superligi Srbije. Nova sezona u prvenstvu Srbije počinje 10. avgusta, a Radnički u prvom kolu dočekuje imenjaka iz Kragujevca.
U ponedeljak su krenuli i povratnik u društvo najboljih Čukarički, kao i OFK Beograd… U nedelju je startovala Jagodina, a još ranije to su učinili Partizan, Crvena zvezda i Vojvodina.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.