Obradović: Moramo da budemo na nivou ako želimo da prođemo u finale

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2024, 12:39

Obradović: Moramo da budemo na nivou ako želimo da prođemo u finale

Kvaliteti obe ekipe su poznati. Svesni smo da moramo biti na nivou ako mislimo da dobro odigramo ovaj meč i da prođemo u veliko finale, izjavio je danas trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči druge utakmice polufinala plej-ofa regionalne ABA lige protiv ekipe Budućnosti.
Košarkaši Partizana vode 1:0 u polufinalnoj seriji, koja se igra na dve pobede. "Crno-beli" su u prvoj utakmici, koja je odigrana 30. aprila u Beogradu, pobedili podgorički klub rezultatom 78:67.
Košarkaši Partizana su jutros doputovali u Podgoricu, a druga utakmica je na programu sutra od 18 sati....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Moramo da budemo na nivou ako hoćemo u finale

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2024

PODGORICA - Kvaliteti obe ekipe su poznati. Svesni smo da moramo biti na nivou ako mislimo da dobro odigramo ovaj meč i da prođemo u veliko finale, izjavio je danas trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči druge utakmice polufinala plej-ofa regionalne ABA lige protiv ekipe Budućnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sferopulos: Biće to potpuno drugačije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2024

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da crveno-beli" moraju da budu fokusirani i maksimalno koncentrisani na drugoj utakmici polufinala plej-ofa regionalne ABA lige protiv ekipe Mege.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Partizan oslabljen stigao u Podgoricu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2024

Partizan u drugoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti Voli u svom sastavu neće imati Balšu Koprivicu i Ognjena Jaramaza.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Radnički gostuje u Subotici: „Treneri pričali da imamo pojedince, a da nemamo tim…“

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Maj.2024, 09:30

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Vladimir Đorđević izjavio je danas pred meč sa Spartakom u Super ligi Srbije da nema puno nepoznanica između dve ekipe.. „Nema puno nepoznanica, nedavno smo takođe igrali prvenstvenu utakmicu u Subotici. Očekujemo sličan duel, s tim što se ovaj predstojeći...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.