Novak Đoković: Kako je bombardovanje Beograda 1999. oblikovalo njegovu karijeru

Izvor: Danas, 23.Maj.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković: Kako je bombardovanje Beograda 1999. oblikovalo njegovu karijeru

Kad gledate sa ulice, ova betonska ćoškasta zgrada se ni po čemu ne razlikuje od mnogih brutalističkih stambenih blokova po Beogradu. Nakon što uđete, kapija s uspravnim metalnim rešetkama, nalik zatvorskoj, štiti bela ulazna vrata prvog stana levo. To je bio dom Vladimira – dede Novaka Đokovića. Ovde je vodeći teniser sveta živeo kao dete […] Članak Novak Đoković: Kako je bombardovanje Beograda 1999. oblikovalo njegovu karijeru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nikad više Srba u Parizu

Izvor: Danas, 23.Maj.2019

Na sinoć održanom žrebu za nezvanično prvenstvo sveta tenisera na turnirima na šljaci Novak Đoković je bio prvi nosilac, drugi je bio branilac titule Španac Rafeal Nadal, koji je turnir u Parizu osvajao 11 puta, a Rodžer Federer treći. Članak Nikad više Srba u Parizu se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.