Nikad više Srba u Parizu

Izvor: Danas, 23.Maj.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad više Srba u Parizu

Na sinoć održanom žrebu za nezvanično prvenstvo sveta tenisera na turnirima na šljaci Novak Đoković je bio prvi nosilac, drugi je bio branilac titule Španac Rafeal Nadal, koji je turnir u Parizu osvajao 11 puta, a Rodžer Federer treći. Članak Nikad više Srba u Parizu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nikad više Srba na žrebu za Rolan Garos: Đoković izbegao Federera, Lajović na kvalifikanta pa Kirijosa

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2019

Jednom je već uspeo, sad će pokušati ponovo. Novak Đoković će u Parizu pokušati da objedini sve četiri grend slem titule, a na tom putu, zna se već deceniju i kusur, najveći protivnici biće mu neprikosnoveni kralj šljake Rafael Nadal i Rodžer Federer. A ni jedan ni drugi neće mu biti protivnici...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.