Nemanja Vidić odlazi iz Junajteda

Izvor: Politika, 07.Jan.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Vidić odlazi iz Junajteda

RIM – Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić ovog leta neće produžiti ugovor sa klubom sa Old Traforda, otkrio je danas njegov menadžer Silvano Martina.

„Imamo nekoliko ponuda za Vidića. On je veoma dobar fudbaler i neće imati problema da pronađe novi klub. U ovom trenutku isključio bih produžetak saradnje sa Mančester Junajtedom >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ”, rekao je Martina za italijanski radio „CRC”.

On je dodao da Napoli nije kontaktirao bivšeg defanzivca Crvene zvezde da pređe na stadion San Paolo.

Vidić je u Junajted došao 2006. godine iz moskovskog Spartaka i za „crvene đavole” do sada je odigrao 281 utakmicu i postigao 18 golova.

Sa klubom je osvojio pet šampionskih titula u Premijer ligi, pet trofeja Komjuniti šild, tri Liga kupa, Ligu šampiona i svetsko klupsko prvenstvo.

Za reprezentaciju Srbije, iz koje se povukao krajem oktobra 2011. godine, odigrao je 56 utakmica i postigao dva gola.

Tanjug

objavljeno: 07.01.2014.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidićev menadžer: Nemanja odlazi iz Junajteda, imamo nekoliko ponuda

Izvor: Blic, 07.Jan.2014

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić ovog leta neće produžiti ugovor sa klubom sa Old Traforda, otkrio je njegov menadžer Silvano Martina..."Imamo nekoliko ponuda za Vidića. On je veoma dobar fudbaler i neće imati problema da pronađe novi klub. U ovom trenutku isključio bih produžetak...

Nastavak na Blic...

VIDIĆ NAPUŠTA MANČESTER! Menadžer otkrio da odlazi, ali ne u Napoli!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jan.2014

Imamo nekoliko ponuda, ali neće preći u Napoli, rekao je Silvano Martina zastupnik srpskog defanzivca. Milan i Juventus su najozbiljniji kandidati prema poslednjim spekulacijama

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.