Nedimović: Ujutru kreće distribucija alkohola za zdravstvene centre

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2020, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedimović: Ujutru kreće distribucija alkohola za zdravstvene centre

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da je u domaćim uslovima proizvedena dovoljna količina 75-procentnog alkohola za dezinfekciju da bi najopterećenije zdravstvene ustanove u Srbiji u epidemiji koronavirusa mogle biti snabdevene za "dva, tri meseca pod ekstremnim uslovima".

Nedimović je u emisiji "Oko" na RTS izjavio da se završava i pakovanje i da se "čeka da ujutru krene distribucija" prema kliničkim centrima u Srbiji.

"Ovo je bilo kao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da smo se spremali u 1944. (godini) ", rekao je Nedimović.

On je ponovio da iz domaće proizvodnje ima dovoljno i kvasca.

Na pitanje novinara da li je bilo pokušaja domaćih proizvođača da izvezu kvasac Nedimović je rekao da su "pokušali da ga izvezu ali da je to rešeno za pet minuta".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nedimović: Imamo dovoljno alkohola za najopterećenije zdravstvene ustanove

Izvor: Danas, 26.Mar.2020

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da je u domaćim uslovima proizvedena dovoljna količina 75-procentnog alkohola za dezinfekciju da bi najopterećenije zdravstvene ustanove u Srbiji u epidemiji korona virusa mogle biti snabdevene za "dva, tri meseca pod ekstremnim uslovima".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.