NEVIĐENA BRUKA: Azerbejdžanci nisu dali vodu igračima Partizana

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENA BRUKA: Azerbejdžanci nisu dali vodu igračima Partizana

BAKU - Čelnici Nefčija obrukali su se na meču protiv Partizana u revanš duelu plej-ofa za Ligu Evrope, pošto u poluvremenu meča nisu gostima dali vodu za piće.

Po završetku prvog poluvremena u Bakuu gde je temperatura iznad 30 stepeni fudbaleri Partizana su očekivali da ih u svlačionici sačeka voda se osveže. Međutim, sačekalo ih je neprijatno iznenađenje, pošto domaćini nisu želeli da im daju vodu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Rukovodstvo Partizana se brzo snašlo pošto je jedan od članova stručnog štaba otišao sa stadiona i na obližnjem kiosku kupio vodu.

Ovo je samo jedan od skandala u glavnom gradu Azerbejdžana. U sredu su navijači Nefčija kamenovali autobus sa igračima Partizana, a danas pre utakmice domaćini su puštali na stadionu pesme navijača Zvezde.

Partizan je pobedio 2:1 i izborio je plasman u Ligu Evrope.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.