STAMENKOVIĆ: Kačenje jermenske zastave isprovociralo navijače Nefčija!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAMENKOVIĆ: Kačenje jermenske zastave isprovociralo navijače Nefčija!

Golman azerbejdžanskog kluba tvrdi da kao bivši igrač Crvene zvezde nije učestvovao u smišljanju pesama navijača crveno-belih, koje su puštane sa razglasa tokom meča Nefči - Partizan u Bakuu

Golman Nefčija Saša Stamenković dva puta je matiran od strane Petra Škuletića u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Partizana, kom je čestitao posle poraza u Bakuu (1:2).

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << naglasio da je bio iznenađen kada je čuo da domaći navijači pevaju pesme pristalica Crvene zvezde.

- Nisam učestvovao u smišljanju pesama, odnosno puštanja pre početka meča. Pesme su se puštale i ranije, još od kad sam došao u klub. Mislim da su navijači Partizana isprovocirali Azerbejdžance kačenjem zastave Jermenije – rekao je Stamenković.

Ambasada Azerbejdžana okrivila je Partizan za kačenje jermenske zastave kod spomenika Hejdaru Alijevu u Tašmajdanskom parku, koji simboliše prijateljstvo dva naroda, a iz Humske je to oštro demantovao.

Foto: partizan.rs

Stamenković je čestitao Partizanu.

- Za Srbiju je dobro što će imati predstavnika u Ligi Evrope. Čestitam Partizanu i želim mu svu sreću – rekao je Stamenković, a potom prokomentarisao meč:

- Po ovakvom terenu je bilo teško, imali su šanse i jedni i drugi. Partizan je diktirao tempo, kontrolisali su igru.

(Telegraf.rs/Od izveštača Telegrafa iz Bakua, Petar Milinković)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Stamenković: „Grobari“ su isprovocirali naše navijače

Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2014

Golman Nefčija Saša Stamenković čestitao je Partizanu na prolasku u grupnu fazu Lige Evrope i istakao da su „grobari“ krivi za napade navijača Nefčija na igrače crno-belih.. FOTO; STARSSPORT.. „Nisam učestvovao u smišljanju pesama, odnosno puštanja pre početka meča. Pesme su se puštale...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.