NBA: Denver se raspao u Los Anđelesu, Bogdanović promašivao, Bjelica pogađao u trijumfu Sakramenta

Izvor: Večernje novosti, 29.Feb.2020, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Denver se raspao u Los Anđelesu, Bogdanović promašivao, Bjelica pogađao u trijumfu Sakramenta

Košarkaši Denvera doživeli su ubedljiv poraz od Klipersa u Los Anđelesu, u derbiju za drugo mesto Zapadne konferencije. Klipersi su na svom parketu deklasirali su Nagetse rezultatom 132:103 Košarkaši Denvera doživeli su ubedljiv poraz od Klipersa u Los Anđelesu, u derbiju za drugo mesto Zapadne konferencije. Klipersi su na svom parketu deklasirali su Nagetse rezultatom 132:103, uprkos odličnoj partiji Nikole Jokića. Jokić je na parketu proveo 25 minuta i za to vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << postigao 21 poen (9-13 iz igre, 2-3 trojke), uhvatio devet lopti, podelio dve asistencije i imao jednu ukradenu loptu. Međutim, to nije bilo dovoljno da se zaustave domaćini koji su posle prvih 12 minuta imali dvocifrenu prednost, a u trećoj deonici prelomili pitanje pobednika.Pored Jokića, u timu iz Kolorada istakao se Džerami Grant sa 20 poena, dva više od Vila Bartona.Ekipu iz "grada anđela" predvodio je Pol Džordž sa 24 poena, Kavaj Lenard je dodao 19, dok je Montrezl Herel upisao dabl-dabl (18p i 10sk).Denver je ostao drugi na Zapadu sa skorom 40-19, koliko imaju i Klipersi na trećoj poziciji.Nemanja Bjelica upisao je dabl-dabl, dok se Bogdan Bogdanović propisno ispormašivao u pobedi Sakramenta nad Memfisom – 104:101. S druge strane, u timu Grizlisa nije bilo trećeg srpskog reprezentativca Marka Gudurića. Ipak, uspeli su da je zadrže, a Bjelica je meč završio sa 13 poena (5-15 iz igre, 2-8 trojke), 11 skokova i dve asistencije, dok je Bogdanović pružio mnogo lošiju partiju.Bek "kraljeva" je postigao samo pet poena za 27 minuta na parketu, promašivši osam od devet pokušaja iz igre. Uputio je čak sedam šuteva za tri poena, od kojih je jedan bio uspešan. Na kraju, dodao je osam uhvaćenih lopti i četiri uspešna dodavanja.Kod Kingsa se istakao Deandre Foks sa 25 poena, a na drugoj strani najbolji je Bruks sa 32, Dža Morant je dodao 20 i imao 11 asistencija, dok je Jonas Valančunas potpuno dominirao u reketu sa 13 poena i nestvarnih 25 skokova.Sakramento se popeo na 11. poziciju Zapada sa 25 pobeda i 34 poraza, a Memfis je i dalje na poziciji koja vodi u plej-of (28-31).
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janis nosio Bakse do +47, Dragić se radovao u duelu sa Dončićem

Izvor: RTS, 29.Feb.2020

U bogatom programu NBA lige u noći između petka i subote, osim trijumfa Klipersa nad Denverom, izdvojile su se pobede Milvokija, Majamija i Atlante. . Milvoki, suvereno vodeći tim na Istoku, deklasirao je Oklahoma Siti na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.