Masters u Majamiju - na terenu Đoković i Lajović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masters u Majamiju - na terenu Đoković i Lajović

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković igra oko 20.30 protiv Argentinca Federika Delbonisa meč trećeg kola na turniru u Majamiju, dok Dušan Lajović oko 2 časa iza ponoći odmerava snage sa Nikom Kirijosom.

Nakon što je bio slobodan u prvom kolu, a u drugom kolu uz malo muke savladao Australijanca Tomića, Novaka očekuje duel sa Delbonisom.

Srpski i argentinski teniser do sada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nisu sastajali, ali će Đoković u meč svakako ući sa ulogom velikog favorita.

Taj susret bi trebalo da počne oko 20.30.

Dva sata posle ponoći svoj meč igra Dušan Lajović, koji će se za četvrto kolo boriti protiv Nika Kirijosa iz Australije.

Jedini međusobni susret ova dva tenisera odigrala su pre tačno godinu dana na istom mestu, u Majamiju, a slavio je Kirijos sa 2:0 u setovima.

Njemu se i pred večerašnji duel daje više šansi na kladionicama, ali Lajović, koji je već izabcio favorizovanog Nišikorija, ima čime da se suprostavi protivniku.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAS NAM JE DIVAN DAN, NAŠEM VAJDI ROĐENDAN: Novak večeras igra za svog trenera! (FOTO)

Izvor: Kurir, 24.Mar.2019

Najbolji srpski teniser Novak Đoković večeras igra meč 3. kola ATP turnira u Majamiju sa Argentincem Delbonisom. 

Nastavak na Kurir...

ĐOKOVIĆ SE POIGRAVAO SA ŽIVCIMA NAVIJAČA: Novak se mučio dva sata protiv Delbonisa! Naredni rival Bautista Agut (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Mar.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Mastersa u Majamiju pošto je savladao Federika Delbonisa sa 2:1 (7:5, 4:6, 6:1) u meču trećeg kola.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.