Masters u Majamiju, na terenu Đoković i Lajović

Izvor: RTS, 24.Mar.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masters u Majamiju, na terenu Đoković i Lajović

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković igra oko 20.30 protiv Argentinca Federika Delbonisa meč trećeg kola na turniru u Majamiju, dok Dušan Lajović oko 2 časa iza ponoći odmerava snage sa Nikom Kirijosom. Oba meča možete pratiti u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a.
Nakon što je bio slobodan u prvom kolu, a u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kolu uz malo muke savladao Australijanca Tomića, Novaka očekuje duel sa Delbonisom.

Srpski i argentinski teniser do sada se nisu sastajali, ali će Đoković u meč svakako ući sa ulogom velikog favorita.
Taj susret bi trebalo da počne oko 20.30 uz prenos na RTS 2.
Dva sata posle ponoći svoj meč igra Dušan Lajović, koji će se za četvrto kolo boriti protiv Nika Kirijosa iz Australije. 
Jedini međusobni susret ova dva tenisera odigrala su pre tačno godinu dana na istom mestu, u Majamiju, a slavio je Kirijos sa 2:0 u setovima.
Njemu se i pred večerašnji duel daje više šansi na kladionicama, ali Lajović, koji je već izabcio favorizovanog Nišikorija, ima čime da se suprostavi protivniku.
I taj meč možete pratiti uživo na Drugom programu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majami - Došao red na Novaka i Ducija

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2019

Nakon što je Filip Krajinović uspeo da stigne do trećeg kola i nakon što je Miomir Kecmanović poražen prethodne noći, noćas očekujemo Novaka i Dušana...Trojica srpskih tenisera su se plasirala među 32 najbolja u Majamiju, to su Novak Đoković, Dušan Lajović i Filip Krajinović...Prva dvojica...

Nastavak na Sportske.net...

Novak se namučio sa Delbonisom, Bautista Agut naredni rival

Izvor: RTS, 24.Mar.2019

Novak Đoković je savladao Argentinca Federika Delbonisa sa 2:1 (7:5, 4:6, 6:1) u trećem kolu masters turnira u Majamiju. U osmini finala, Đoković igra u utorak protiv Roberta Bautiste Aguta. . Argentinac je u Majamiju...

Nastavak na RTS...

UŽIVO: Đoković-Delbonis 5:5

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2019, 00:24

Najbolji teniser sveta sastaje se sa Argentincem u trećem kolu mastersa u Majamiju Put Novaka Đokovića do trofeja na mastersu u Majamiju se nastavlja. Srpski teniser se u trećem kolu turnira na Floridi sastaje sa Federikom Delbonisom, nakon što je startovao pobedom protiv...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.