LETOVALI STE U CRNOJ GORI I TREBA VAM PCR TEST ZA POVRATAK KUĆI: Vlada presekla ko će plaćati testiranje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 12:48

LETOVALI STE U CRNOJ GORI I TREBA VAM PCR TEST ZA POVRATAK KUĆI: Vlada "presekla" ko će plaćati testiranje!

PCR test biće besplatan za turiste

Ministarstvo zdravlja Crne Gore obavestilo je Institut za javno zdravlje i sve domove zdravlja u zemlji da se od sutra besplatno rade PCR testovi turistima kojima je taj test neophodan za povratak u matične zemlje, saopšteno je iz tog resora Vlade.

Ministarstvo je od danas ublažilo mere koje se sprovode radi suzbijanja širenja virusa korona.

Do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20. maja važiće nove, liberalizovane mere kojima se ukida zabrana međugradskog saobraćaja vikendom i policijski čas, a termin izvođenja muzike uživo u baštama ugostiteljskih objekata pomjera se za sat i dozvoljava se od 19.00 do 22.00.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Region: Od sutra u Crnoj Gori besplatan PCR test za turiste; U Hrvatskoj preminulo 40 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2021

Od sutra u Crnoj Gori će biti besplatan PCR test za sve turiste kojima je on potreban za povratak u matične zemlje, saopštilo je Minisarstvo zdravlja...Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović ranije je izjavila da je o trošku države obezbeđeno bolničko lečenje svih turista koji se za vreme...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

OD DANAS U CRNOJ GORI BESPLATAN PCR TEST ZA TURISTE: Kakva je procedura ako se razbolite od korone na letovanju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 08:38

Od danas će u Crnoj Gori PCR test biti besplatan za sve turiste kojima je potreban za povratak u matične zemlje, saopštilo je Minisarstvo zdravlja...Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović ranije je izjavila da je o trošku države obezbeđeno bolničko lečenje svih turista koji se za vreme...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.