Košarka i odbojka u centru pažnje

Izvor: NTV.rs, 16.Jan.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka i odbojka u centru pažnje

Posle novogodišnjih praznika nastavljaju se prvenstva, pre svega u dvoranskim sportovima.
Košarkaši Konstanstina imaju povoljan raspored na startu drugog dela Prve lige. U drugom uzastopnom meču pred svojim navijačima oni će u 13. kolu ugostiti ekipu Jagodine. I zbog domaćeg terena i zbog položaja timova na tabeli i zbog realno većeg kvaliteta Nišlijama pripada uloga favorita, ali će oni morati da je opravdaju na terenu. Utakmica Konstantin – >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Jagodina biće odigrana u subotu u hali Čair od 20 časova.
Posle dvomesečne pauze rukometašice Naise nastavljaju takmičenje u Super ligi Srbije. U zaostalom meču osmog kola one će gostovati u Kikindi kod istoimenog tima. Nišlijke će pokušati da na severu Banata osvoje bodove i ostanu u vrhu tabele, jer ih nakon toga čeka nešto teži raspored i dueli sa favoritima. Utakmica u Kikindi na programu je u subotu od 18 časova.
Pauza je završena i za odbojkaše Niša koji su bili sjajni u prvom delu sezone. U prvih 11 kola oni su zabeležili isto toliko pobeda, a novu ciljaju u subotu, kada im u goste dolazi beogradski Železničar. Utakmica će biti odigrana u hali Čair od 15 časova i 30 minuta.
Kuglaši Niš puta će nešto ranije od kalendara takmičenja Super lige odigrati zvanični meč. Oni će izaći u susret aktuelnom šampionu Beogradu, koji ima obaveze u Ligi šampiona, i u nedelju u glavnom gradu odigrati prvenstveni meč.
 
Pogledaj vesti o: Košarka,   Odbojka

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

"Dobrom igrom do pobede nad Jagodinom"

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2015

Košarkaši niškog Konstantina igraju u subotu 17. januara u hali Čair utakmicu 13. kola Košarkaške lige Srbije sa Jagodinom i očekuju 11. pobedu u sezoni...Pobedom nad ekipom Borca niški košarkaši su počeli ovu godinu, a žele da nastave trijumfom na svom terenu. Konstantin ima ulogu favorita...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.