Dobrom igrom do pobede nad Jagodinom

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dobrom igrom do pobede nad Jagodinom"

Košarkaši niškog Konstantina igraju u subotu 17. januara u hali Čair utakmicu 13. kola Košarkaške lige Srbije sa Jagodinom i očekuju 11. pobedu u sezoni.

Pobedom nad ekipom Borca niški košarkaši su počeli ovu godinu, a žele da nastave trijumfom na svom terenu. Konstantin ima ulogu favorita u 13. kolu jer sa 22 boda zauzima treću poziciju sa 10 pobeda i 2 poraza.

Nemamo nikakav pritisak, već >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mi želimo da napredujemo. Ako ćemo igrati u Superligi, onda hoćemo da se pokažemo. Kroz svaki trening i utakmicu tražimo neki napredak - priča Vladimir Zlatanović, pomoćni trener Konstantina.

Jagodina je trenutno na pretposlednjem mestu sa 16 bodova pošto je 4 puta trijumfovala, a 8 puta bila poražena.

Teško je pričati o protivniku koji za 12 kola promeni 3 trenera. Pobedili su nezgodnu ekipu Spartaka, pa dolaze da traže svoju šansu za pobedu. Nadam se da ćemo odigrati dobro i da nećemo doći u situaciju da izgubimo - dodaje Zlatanović.

Trener Konstantina Marko Cvetković neće moći da računa na Nemanju Baraća zbog povrede.

Utakmica počinje u 20 sati, a ulaznica košta 100 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.