Izvor: N1 televizija, 24.Feb.2021, 10:35

Kon: Krizni štab će u petak razmatrati modele reagovanja tokom vikenda

Epidemiolog Predrag Kon je rekao da je na sastanku Kriznog štaba konstatovano da su mesta na kojima se prenosi infekcija ski centri. Na sledećem sastanku u petak razmatraće se modeli reagovanja tokom vikenda i doneti odluka šta će se po tom pitanju preduzimati na ovim mestima, naveo je. Biće reči i o ostalim žarištima, a nije odlučeno da bude skraćenja rada kafića tokom nedelje. U petak će se i o tome raspravljati, navodi. "Moguće je da se očekuje povećanje broja zaraženih u narednih 10-ak dana". Dodao je da "moramo da pojačamo vakcinaciju".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kon: Štab će u petak razmatrati nove mere, preko vikenda se mora nešto preduzeti

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2021

Današnja sednica Republičkog Kriznog štaba prošla je bez odluke o novim epidemiološkim merama, ali je po završetku epidemiolog Predrag Kon rekao da će one biti razmatrane u petak na novoj sednici, te da će se primenjivati za predstojeći vikend. Ski centre i zimovališta je označio kao mesta...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.