Intervju petkom – Nikola Kalinić: „Malu sam cenu platio za satisfakciju koju imam“

Izvor: Danas, 26.Jul.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intervju petkom – Nikola Kalinić: „Malu sam cenu platio za satisfakciju koju imam“

BBCNikola Kalinić u razgovoru za BBC Reprezentacija Srbije sprema se za Svetsko prvenstvo u Kini, a Nikola Kalinić, košarkaš turskog Fenerbahčea za kog stručnjaci tvrde da je jedan od najboljih odbrambenih igrača u Evropi, nije se našao na spisku. Prethodnih meseci nekoliko puta je govorio o političkim temama, poput Kosova i odnosa Srbije sa državama […] Članak Intervju petkom – Nikola Kalinić: „Malu sam cenu platio za satisfakciju koju imam“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalinić: Boli me što ne idem u Kinu, nisam "izdajnik"

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019

Košarkaš Srbije i turskog Fenerbahčea Nikola Kalinić za BBC na srpskom o izostavljanju sa spiska reprezentacije, ONOM intervjuu o Kosovu, srpskom inatu koji treba da "brendiramo", društvenim mrežama, pretnjama, dosadi....Reprezentacija Srbije će se na Svetskom prvenstvu u Kini igrati bez Nikole...

Nastavak na Mondo...

KAKO NE ZNAJU GDE JE SRBIJA, A MI SMO DRUGI ILI BAREM TREĆI NAROD U ISTORIJI: Nikola Kalinić još jednom o Kosovu, mitovima, inatu i novim generacijama...

Izvor: Kurir, 26.Jul.2019

Srpski košarkaš Nikola Kalinić govorio je u opširnom intervju za BBC o košarci, ali i stvarima i životu van terena, stavu o Kosovu, Novaku Đokoviću, Željku Obradoviću, ali i zbunjenosti kada je u Briselu prvi put shvatio da ima ljudi koji ne znaju i nuisu čuli gde je Srbija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.