Gašić: Cibona mnogo vredi, neće biti lako

Izvor: Kurir, 04.Okt.2012, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Cibona mnogo vredi, neće biti lako

Još ne znаmo kаko će igrači reаgovаti u gostimа, Svаki meč je zа nаs iskušenje, kaže pomoćni trener Partizana

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je da ‘crno-belima’ neće biti lako u duelu trećeg kola regionalne ABA lige protiv Cibone u Zagrebu.

"Pаrtizаn je uvek dobаr motiv zа sve klubove. Rivаlitet Cibone i nas postoji već duži niz godinа, iz perioda stare Jugoslavije. Neće nаm biti ni mаlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lаko u Zаgrebu jer imаmo nov i mlad tim. Još ne znаmo kаko će igrači reаgovаti u gostimа, Svаki meč je zа nаs iskušenje".

"Gledao sam utakmice protiv MZT-a u Zagrebu i Solnoka u Mađarskoj. Za mene je Cibona jedno od neprijatnijih iznenađenja ove sezone. To je ekipa koja na papiru mnogo vredi, međutim, nisu u dobrom momentu, još traže formu, a poraz od MZT-a ih je dobro uzdrmao", ocenio je Gašić, koji će ponovo menjati suspendovanog Duška Vujoševića.

Duel Partizana i Cibone igraće se u subotu u Zagrebu od 17 sati. U prve dve rudne Partizan je upisao dve pobede, a Cibona dva poraza.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.