Gašić: Neće nam biti lako u Zagrebu protiv Cibone

Izvor: NaDlanu.com, 04.Okt.2012, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Neće nam biti lako u Zagrebu protiv Cibone

BEOGRAD, 4. oktobra 2012. (Beta) - Trener Partizana Velimir Gašić rekao je danas da košarkašima beogradskog kluba neće biti lako u duelu trećeg kola Jadranske lige protiv Cibone u Zagrebu, iako je taj tim poražen u prethodna dva meča.

BEOGRAD, 4. oktobra 2012. (Beta) - Trener Partizana Velimir Gašić rekao je danas da košarkašima beogradskog kluba neće biti lako u duelu trećeg kola Jadranske lige protiv Cibone u Zagrebu, iako je taj tim poražen u prethodna >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dva meča."Pаrtizаn je uvek dobаr motiv zа sve klubove. Rivаlitet sa Cibonom postoji već dugo, iz perioda bivše Jugoslavije. Neće nаm biti ni mаlo lаko u Zаgrebu, jer imаmo nov i mlad tim i još ne znаmo kаko će reаgovаti u gostimа. Svаki meč je zа nаs iskušenje", rekao je Gašić, koji će crno-bele voditi naredne tri utakmice umesto suspendovanog Duška Vujoševića, a preneo klupski sajt.Duel Partizana i Cibone igraće se u subotu u Zagrebu od 17.00.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Neće biti lako u Zagrebu protiv Cibone

Izvor: Akter, 04.Okt.2012

Trener Partizana Velimir Gašić rekao je da košarkašima beogradskog kluba neće biti lako u duelu 3.kola Jadranske lige protiv Cibone u Zagrebu, iako je taj tim poražen u prethodna dva meča

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.