Gašić: Biće teško u Zagrebu

Izvor: B92, 04.Okt.2012, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Biće teško u Zagrebu

Trener Partizana Velimir Gašić rekao je da crno-belima' neće biti lako u duelu trećeg kola Jadranske lige protiv Cibone u Zagrebu.

U prve dve rudne Partizan je upisao dve pobede, a Cibona dva poraza.

"Pаrtizаn je uvek dobаr motiv zа sve klubove. Rivаlitet Cibone i nas postoji već duži niz godinа, iz perioda stare Jugoslavije. Neće nаm biti ni mаlo lаko u Zаgrebu jer imаmo nov i mlad tim.Još ne znаmo kаko će igrači reаgovаti u gostimа, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svаki meč je zа nаs iskušenje".

"Gledao sam utakmice protiv MZT-a u Zagrebu i Solnoka u Mađarskoj. Za mene je Cibona jedno od neprijatnijih iznenađenja ove sezone. To je ekipa koja na papiru mnogo vredi, međutim, nisu u dobrom momentu, još traže formu, a poraz od MZT-a ih je dobro uzdrmao", ocenio je Gašić, koji će ponovo menjati suspendovanog Duška Vujoševića.

Duel Partizana i Cibone igraće se u subotu u Zagrebu od 17 sati.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić: Neće nam biti lako u Zagrebu protiv Cibone

Izvor: NaDlanu.com, 04.Okt.2012

BEOGRAD, 4. oktobra 2012. (Beta) - Trener Partizana Velimir Gašić rekao je danas da košarkašima beogradskog kluba neće biti lako u duelu trećeg kola Jadranske lige protiv Cibone u Zagrebu, iako je taj tim poražen u prethodna dva meča... BEOGRAD, 4. oktobra 2012. (Beta) - Trener Partizana Velimir...

Nastavak na NaDlanu.com...

Gašić: Neće nam biti lako u Zagrebu protiv Cibone

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2012

Trener Partizana Velimir Gašić rekao je danas da košarkašima beogradskog kluba neće biti lako u duelu trećeg kola Jadranske lige protiv Cibone u Zagrebu, iako je taj tim poražen u prethodna dva meča... .."Pаrtizаn je uvek dobаr motiv zа sve klubove. Rivаlitet Cibone i nas postoji već duži...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.