Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galinari završio u bolnici – propušta EP

Danilo Galinari napravio je glupost prilikom prijateljskog meča između Italije i Holandije, pošto je nasrnuo na jednog igrača i pritom polomio plac.

Igrač Los Anđeles Klipersa jako je udario pesnicom u glavu Džita Koka, posle čega je morao u bolnicu da pregleda ruku.

Posle detaljnih pregleda ustanovljeno je da je Galinari polomio palac desne ruke i da neće biti u mogućnosti da nastupa da predstojećem Evropskom prvenstvu.

Prema Edrijanu Vojnarovskom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << italijanski reprezentativac trebalo bi da bude spreman za trening kamp Los Anđeles Klipersa i početak NBA sezone.

Evropsko prvenstvo u Turskoj, Finskoj, Izraelu i Rumuniji na programu je od 31. avgusta do 17. septembra, a "Azuri" će igrati u grupi B u Tel Avivu sa Nemačkom, Litvanijom, Ukrajinom, Gruzijom i selekcijom domaćina.

(B92)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   NBA

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđeno: Danilo Galinari propušta Eurobasket nakon povrede u tuči!

Izvor: BKTV News, 31.Jul.2017

Reprezentativac Italije Danilo Galinari napravio je glupost prilikom prijateljskog meča između Italije i Holandije pošto je nasrnuo na jednog igrača i pritom polomio palac, što će ga koštati nastupa na EP...Igrač Los Anđeles Klipersa jako je udario pesnicom u glavu Džita Koka, posle čega je...

Nastavak na BKTV News...

‘OPSAJD’: Kako je košarka postala boks, nokauti od Milićevića do Galinarija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2017

Danilo Galinari je sinoć na prijateljskoj utakmici udario pesnicom Holanđanina Džita Koka i pritom polomio palac.  . Italijan će zbog povrede propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo. Roki Balboa, kako sada italijanski mediji nazivaju Galinarija, je toliko ‘jako’ udario Koka da Holanđaninu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.