Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023, 08:31

Filip Petrušev sve bolji u NBA ligi: Srbin bio najbolji u prvom poluvremenu, pa „prikočio“ u nastavku

Sve ide ka boljem u karijeri ovog košarkaša

Foto: Marko Jovanović


Odigrao je Filip Petrušev odličnu sezonu u Crvenoj zvezdi, gde je bio jedan od najboljih košarkaša tima, što mu je donelo i poziv Filadelfije da im se pridruži tokom Letnje lige i da preko nje dođe i do NBA ugovora.
Čini se kao da je Petrušev i sve spremniji za taj izazov, pošto je imao veoma zapaženu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << partiju u utakmici protiv Njujork Niksa, gde je njegov tim slavio sa 110:101. Štaviše, Petrušev je imao i perfektno prvo poluvreme, gde je bio najbolji igrač svog tima.
U prvom delu igre, Petrušev je imao 10 poena i četiri skoka za 10 minuta igre, uz skoro pa bezgrešan šut iz igre – 5/6.
Međutim, njegov trener Nik Nurs je odlučio da malo više rotira u drugom delu, pa je samim tim i Petrušev ostao na klupi i do kraja meča je dodao još samo tri poena i jedan skok, gde je pogodio i jedinu trojku koju je šutnuo na ovoj utakmici.
Jaden Springer with the LONG baseball pass to Filip Petrusev 😮pic.twitter.com/YzEjJfKE0E— Sixers Nation (@SixersNationCP) July 8, 2023
Ovo je i napredak u odnosu na prethodne mečeve, čime je nagovestio i velike stvari.
(Telegraf.rs)


Video: Navijači Partizana masovno policijskim rotacijama prozivaju Petruševa

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

NAPREDUJE: Petrušev se "probudio" i odigrao najbolju partiju u NBA ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023

Zapaženo prvo poluvreme...Srpski košarkaš Filip Petrušev imao je zapaženu ulogu u pobedi, svojih, Filadelfija Seventisiksersa nad Njujork Niksima (110:101)  u Letnjoj NBA ligi...Krilni centar Crvene zvezde je posebno impresivan bio u prvom poluvremenu, u kom je imao 10 poena i četiri skoka za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.