ENGLESKA U ŠOKU: Volkot propušta Mundijal u Brazilu

Izvor: Kurir, 06.Jan.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENGLESKA U ŠOKU: Volkot propušta Mundijal u Brazilu

Arsenal je naveo da će napadač "u bližoj budućnosti" biti operisan u Londonu i da očekuje da će odsustvovati najmanje šest meseci

Fudbaler Arsenala Tio Volkot neće moći da igra do kraja sezone zbog povrede kolena, saopštio je klub koji je trenutni lider u Premijer ligi.

"Volkot se povredio u pobedi nad Totenhemom od 2:0 u subotu, a Arsenal je objavio da je pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena. Klub je naveo da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napadač "u bližoj budućnosti" biti operisan u Londonu i da očekuje da će odsustvovati "najmanje šest meseci", što znači da će propustiti i Svetsko prvenstvo u Brazilu.

"Svi u Arsenalu žele brz oporavak Tiju. Jedva čekamo da ga ponovo vidimo na terenu i nadamo se da će to biti što pre", navodi se u saopštenju.

Volkot je bio jedan od onih fudbalera, koje je selektor "Gordog Albiona" Roj Hodžson želeo u reprezentaciji za Prvenstvo sveta koje se igra u Brazilu, tokom juna i jula meseca.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ENGLESKA U ŠOKU: Volkot propušta Mundijal u Brazilu

Izvor: Dzungla.org, 06.Jan.2014

Arsenal je naveo da će napadač „u bližoj budućnosti“ biti operisan u Londonu i da očekuje da će odsustvovati najmanje šest meseci OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.