Dončić najbolji i protiv Sakramenta: Slovenac upisao 20. tripl-dabl (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2020, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dončić najbolji i protiv Sakramenta: Slovenac upisao 20. tripl-dabl (VIDEO)

Igrač Dalasa bio je nezaustavljiv protiv Kingsa i sa 25 poena predvodio je svoj tim do tesne pobede Košarkaši Dalas Maveriksa savladali su na gostovanju Sakramento Kingse 127:123, a slovenački reprezentativac Luka Dončić još jednom je bio najbolji pojedinac susreta. Prva zvezda Teksašana upisao je 20. tripl-dabl ove sezone sa 25 poena (8-18 iz igre, 0-5 za tri), 15 skokova i 17 asistencija i tako postao najmlađi igrač u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << NBA koji je u jednom meču imao minimum 20 poena i po 15 skokova i asistencija. Takođe, jedini igrač kome je to pošlo za rukom ove sezone je Grk Janis Adetokumbo.Kada je reč o samom susretu, gosti su poveli od starta, ali su Kingsi uspevali da se održe u igri i budu u egalu. Ipak, po dolasku sa odmora, Maveriksi su "godali gas" i ubedljivo dobili preostale dve deonice za treću pobedu u nizu.U dresu Kingsa Dearon Foks je imao 27 poena i 12 asistencija, Harison Barns i Badi Hild su imali po 25 poena, a Nemanja Bjelica 11 poena, 12 skokova i pet asistencija.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Stotka" Himkija protiv Reala, Barsa savladala Fenerbahče

Izvor: RTS, 16.Jan.2020

Košarkaši Himkija pobedili su madridski Real sa 102:94 u 20. kolu Evrolige. . Ruski klub je do pobede predvodio Aleksej Šved...Najbolji igrač Moskovljana ubacio je 21 poen, a zabeležio je i 13 asistencija..Buker je dodao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.