Đoković preko Conge u četvrtfinale Vimbldona

Izvor: Politika, 30.Jun.2014, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković preko Conge u četvrtfinale Vimbldona

Novak Đoković je savladao Žoa Vilfreda Congu u osmini finala Vimbldona sa 3:0 u setovima (6:3, 6:4, 7:6).

Srpski as je nastavio sa serijom pobeda i ovo mu je 11. uzastopni uspeh protiv Francuza.

Đoković je bolje servirao pa je tako imao i mnogo više prilika za brejk. Posebno se isticao u igri na mreži gde je osvojio 19 poena iz 22 napada.

Naš teniser će u četvrtfinalu igrati sa Marinom Čilićem (Hrvatska) koji je bio bolji od Šardija (Francuska) 7:6, 6:4, 6:4. Protiv Čilića ima međusoban skor 9:0.

objavljeno: 30.06.2014.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak počistio Congu

Izvor: Press, 30.Jun.2014

Novak Đoković se plassirao u četvrtfinale Vimbldona, pošto je savladao Žoa Vilfreda Congu sa 3:0, po setovima 6:3, 6:4, 7:6.. Rutinski je prvi nosilac stigao do ove pobede, u prva dva seta bio mu je dovoljan po jedan brejk kako bi ih osvajao, Conga nije igrao na potrebnom nivou, ali se zato probudio...

Nastavak na Press...

Novak: ''Radujem se duelu sa Čilićem''

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2014

Posle odlične igre i ubedljive pobede protiv Žoa Vilfrida Conge, Novak Đoković je ohrabren pred naredni duel sa najboljim hrvatskim teniserom Marinom Čilićem.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.