DRAMA U ALEJI SVETOG SAVE: Dečak zaglavio glavu u ogradu, vatrogasci reagovali (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 15:46

DRAMA U ALEJI SVETOG SAVE: Dečak zaglavio glavu u ogradu, vatrogasci reagovali (FOTO)

Na intervenciju je izašlo pet vatrogasaca

Banjalučki vatrogasci su brzom i profesionalnom reakcijom pomogli detetu, koja je juče zaglavilo glavu u ogradu u Aleji Svetog Save.

sa jednim vozilom i pomogli su detetu da izvuče glavu iz ograde. Srećom, nestašluk mališana nije imao nikakve posledice.

Nakon intervencije vatrogasaca, dete je odmah otrčalo u zagrljaj majke.

Fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabrinute majke i uplašenog mališana izazvale su brojne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi roditelji su podelili svoja iskustva i kažu da su isto to proživeli sa svojim mališanima.

- Isto sam doživela sa svojom ćerkom na petom spratu zgrade. Sva sreća da je jedino deka bio priseban i uspeo da iseče ogradu i da joj izvuče glavicu. Deca su čudo, radoznala... - napisala je jedna mama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.