Cvijanović: Zbog Milinićevih navoda slijedi tužba za klevetu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Zbog Milinićevih navoda slijedi tužba za klevetu

BANJALUKA - Zbog navoda Gordana Milinića, bivšeg ambasadora BiH u Moskvi i bivšeg šefa predstavništva RS u Moskvi da je Milorad Dodik kao predsjednik Vlade RS primao mito od ruskih biznismena, SNSD će uputiti tužbu za klevetu,

Željka Cvijanović, predsjednik Vlade RS i potpredsjednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << SNSD-a je rekla da nakon ovakvih optužbi mora ići kontratužba i dodala da je simptomatično da je do njih došlo u trenutku kada je SNSD pokazao da opozicione partije iz RS koje su u vlasti BiH vode izdajničku politiku.

Rekla je da su Milinićevi navodi “nebulozni i kotradiktorni”, te da Bosić i Crnadak sada imaju “sjajnu priliku”, da to iskoriste na sudu.

Ona je, takođe, podsjetila da se radi o starim navodima koje su korišteni tokom izborne kampanje 2014. godine i da je ruski biznimen koji je u pitanju i sam demantovao da je bilo kome davao zlato.

Cvijanovićeva je rekla da će Predsjedništvo SNSD u ovoj sedmici održati sjednicu na kojoj će razmatrati sve akte u kojima je opozicija iz RS kroz Savjet ministara i druge organe BiH prenosila nadležnosti, derogirala nacionalni balans, zadirala u nadležnosti RS i na druge načine ugrožavala položaj RS.

Zatim će, kako je navela, ti akti biti razmatrani na Vladi RS a nakon toga upućeni na Parlament gdje će biti zatraženo očitovanje narodnih poslanika o politici koje su te partije vodile na nivou BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Cvijanović: Zbog Milinićevih navoda slijedi tužba za klevetu

Izvor: Cafe.ba, 27.Sep.2015

Zbog navoda Gordana Milinića, bivšeg ambasadora BiH u Moskvi i bivšeg šefa predstavništva RS u Moskvi da je Milorad Dodik kao predsjednik Vlade RS primao mito od ruskih biznismena, SNSD će uputiti tužbu za klevetu,..Željka Cvijanović, predsjednik Vlade RS i potpredsjednik SNSD-a je rekla da...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.