Brnabić u Skoplju, Mekalister u Beogradu, fudbal i kraj samita G7 – šta nas čeka ove nedelje

Izvor: Danas, 26.Avg.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić u Skoplju, Mekalister u Beogradu, fudbal i kraj samita G7 – šta nas čeka ove nedelje

BBC Došao je ponedeljak, vreme za još jedan novi početak, a to znači i pravi trenutak da vidimo koji važni događaji nas očekuju narednih dana. Ana Brnabić u Severnoj Makedoniji Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić u ponedeljak putuje u Skoplje. Poseta će zvanično početi već na graničnom prelazu Preševo-Tabanovce. Brnabić i premijer Severne Makedonije Zoran […] Članak Brnabić u Skoplju, Mekalister u Beogradu, fudbal i kraj samita G7 – šta nas čeka ove nedelje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić u Skoplju, Mekalister u Beogradu, fudbal i kraj samita G7 - šta nas čeka ove nedelje

Izvor: B92, 26.Avg.2019

Završava se G7 samit, premijerka Srbije putuje u Skoplje, a Crvena Zvezda i Partizan igraju važne utakmice - ovo je nedelja pred nama...Došao je ponedeljak, vreme za još jedan novi početak, a to znači i pravi trenutak da vidimo koji važni događaji nas očekuju narednih dana...Predsednica Vlade...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.