Bobi rekao „da“ i u Srbiji

Izvor: Blic, 14.Jul.2014, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi rekao „da“ i u Srbiji

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović venčao se juče sa dugogodišnjom devojkom Milicom Krstić.

Njih dvoje su se zakleli na večnu ljubav u Crkvi Vavedenja Presvete Bogorodice, a zatim i pred matičarem u Kući kralja Petra u Beogradu.

Bobiju je venčani kum bio košarkaš Raško Katić, dok je Milica imala dve kume, jednu za crkveno, a drugu za građansko venčanje. Proslavu su organizovali u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << beogradskom restoranu s prijateljima i porodicom, koji su umesto ruzmarina na reveru nosili bedževe MB.

Mladoženja je nosio crno, elegantno odelo, dok je mlada imala venčanicu sa čipkom i velikim šlepom, pa je njen novopečeni suprug morao da joj pomogne kako bi bezbedno stigla do restorana.

S obzirom na to da su mladenci kasnili na proslavu, nisu bili raspoloženi da pričaju za medije o venčanju, a prijatelji su ih u restoranu dočekali burnim aplauzom.

Oni su se pre desetak dana venčali i u Meksiku na Maroma biču, a “reprizu” su organizovali u Beogradu.

Oženio se i Milan Mačvan

Košarkaš turskog Galatasaraja Milan Mačvan stao je na ludi kamen istog dana kad i Bobi. On se na večnu ljubav zavetovao dugogodišnjoj devojci Ani. Mačvan se nije oglašavao tim povodom, ali su mu prijatelji čestitali venčanje na društvenim mrežama.

- Prošlog leta smo prvi put bili u Meksiku i zaljubili se u tu zemlju i njene ljude. Tada smo odlučili da sudbonosno “da” izgovorimo baš na jednoj od predivnih plaža. Sve je bilo tako romantično. Presrećni smo - izjavila je Milica nakon venčanja u Meksiku.

Jučerašnjoj proslavi prisustvovali su njihov trogodišnji sin Vuk, košarkaš Milenko Tepić, Bobijevi saigrači iz Crvene zvezde, kao i brojna rodbina i prijatelji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.