Bobi Marjanović se OPET oženio!

Izvor: Blic, 13.Jul.2014, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi Marjanović se OPET oženio!

Visoki centar košarkaškog kluba Crvena Zvezda Boban Bobi Marjanović venčao se danas sa svojom dugogdišnjom devojkom Milicom Krstić u Beogradu.

Naime, pre nekoliko dana par se venčao u Meksiku na Maroma biču, ali kako njihovi zakoni ne važe u Srbiji, sada su se ponovo zavetovali. Košarkašu je venčani kum bio košarkaš Raško Katić, dok je Milica imala čak dve kume, jednu za crkveno, a drugu za građansko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << venčanje.

Prošlog leta smo prvi put bili u Meksiku i zaljubili se u tu zemlju i njene ljude. Tada smo odlučili da sudbonosno “da” izgovorimo baš na jednoj od predivnih plaža. Sve je bilo tako romantično. Presrećni smo - izjavila je Milica nakon venčanja u Meksiku.

S obzirom na to da su Milica i Bobi prošle godine bili na letovanju u Meksiku, odakle su poneli lepe uspomene, to je upravo razlog zbog kojeg su se odlučili da sudbonosno “da” izgovore upravo na Maroma biču.

Današnjoj “reprizi” venčanja prisustvovali su: Kum Raško Katić sa suprugom, košarkaš Milenko Tepić, Bobijevi saigrači iz Crvene Zvezde, kao i njihov trogodišnji sin Vuk, brojna rodbnina i prijatelji para.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO: Oženio se Bobi Marjanović! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jul.2014, 01:33

Iako se pre desetak dana venčao sa svojom devojkom Milicom Krstić dok je bio na letovanju u Meksiku, košarkaš crveno-belih je sada priredio venčanje i svadbu u Beogradu

Nastavak na Telegraf.rs...

Košarkaš Boban Marjanović stao na ludi kamen: Sa suprugom lumpovao do zore (Foto)

Izvor: Svet plus, 14.Jul.2014

Visoki centar košarkaškog kluba Crvena Zvezda Boban Marjanović poznat i kao Bobi, pre deset dana venačo se u Meksiku svojom izabranicom Milicom Krstić sa kojom je nekoliko godina bio u vezi, a juče je priredio slavlje i svojim prijateljima u Srbiji.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.