Akinfejev zaustavio Španiju, Belgijanac provocira Srbiju, Hrvatska i Danska obećali ofanzivu

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akinfejev zaustavio Španiju, Belgijanac provocira Srbiju, Hrvatska i Danska obećali ofanzivu

Danas su na programu još dva meča osmine finala Svetskog prvenstva. Od 16 časova igraju Španija i Rusija, dok od 20 na teren izlaze Hrvatska i Danska Poznat je jedan od četiri para četvrtfinala Svetskog prvenstva. Danas će se saznati još dva tima koja će izboriti plasman među osam najboljih ekipa na planeti.Rusi su posle prave drame u Moskvi eliminisali Španiju i pred domaćom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << publikom se plasirali u četvrtfinale svetskog šampionata. Španci su poveli autogolom Ignaševiča u 12. minutu, a u 41. Džuba je sa penala poravnao rezultat. Iako je "crvena furija" danas prikazala daleko više od "zbornaje", Rusija je ispunila svoj cilj i meč odvela u produžetke. Ni tada domaćinu Svetskog prvenstva nije prioritet bio da postigne gol, već da odbrani svoj. Španci su konstantno pretili, ali nisu uspeli da ponovo povedu i na kraju su ipak odlučili penali. Tada je zablistao golman Akinfejev, koji je odbranio šuteve Kokea i Aspasa, dok su njegovi saigrači bili nepogrešivi sa bele tačke. Rusi su tako obezbedili plasman među najboljih osam ekipa na planeti i sada čekaju protivnika u četvrtfinalu. Posle male pauze, od 20 sati u Nižnjem snage će odmeriti Hrvatska i Danska. Hrvati su jedna od tri selekcije koja je sa maksimalnim učinkom prošla u eliminacionu fazu, dok su Danci završili iza Francuza. Obe selekcije su obećale napadački fudbal, a najviše će zavisiti od dvojice igrača sredine terena – Luke Modrića sa jedne i Kristijana Eriksena sa druge strane. Dešavanja iz Rusije pratite na sajtu „Novosti“.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Subašić i Ainfejev heroji - Rusija sa Hrvatskom u četvrtfinalu!

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2018

Dva današnja meča osmine finala Svetskog prvenstva završena su na isti način - posle boljeg izvođenja penala. U četvrtfinalu će igrati Hrvatska i Rusija Nije bilo važno da li je Moskva ili Nižnji Novgorod, mečevi na ta dva stadiona su rešeni na isti način - posle boljeg...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.