SEBIČNI: Blizanci hoće frizera samo za sebe

Izvor: Kurir, 27.Apr.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEBIČNI: Blizanci hoće frizera samo za sebe

Veliki brat ponudio im je da dobiju šišanje i brijanje, ili da svoju nagradu prepuste nekome. Oni su ipak odlučili da zadrže nagradu

Žarko i Željko su pozvani u ispovedaonicu gde su imali ozbiljan razgovor sa Velikim bratom po pitanju toga šta će da urade sa svojim zaraslim bradama i kosom.

Veliki brat ponudio im je da dobiju šišanje i brijanje, ili da svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nagradu prepuste nekome, a u tom slučaju bile bi to četiri ukućanke koje bi dobile frizuru. Željko je razmišljao da prepuste nagradu ženama, jer već danima kukaju zbog kose, ali je Žarko bio protiv.

On je želeo da se ošiša i obrije, tako da su na kraju njih dvojica prihvatili nagradu. Sem što su uklonili bradu, blizanci su dobili i šišanje, pa sada mnogo lepše i pristojnije izgledaju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SEBIČNI: Blizanci hoće frizera samo za sebe

Izvor: Dzungla.org, 27.Apr.2013

Veliki brat ponudio im je da dobiju šišanje i brijanje, ili da svoju nagradu prepuste nekome. Oni su ipak odlučili da zadrže nagradu. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.