Zvezdi i sa igračem više nemoćna protiv Rada

Izvor: Press, 03.Mar.2013, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi i sa igračem više nemoćna protiv Rada

Crveno beli su poveli u 45. minutu golom Nenada Milijaša iz jedanaestreca, pošto je prethodno golman Rada Kljajić dobio direktni crveni karton jer je u šesnaestercu srušio Kasalicu.

Izjednačujući gol za Rad postigao je Ðurđević u 65. minutu.

Zvezda je tokom čitavog meča igrala veoma loše, iako je imala nekoliko odličnih prilika, među kojima se ističu šanse Mudrinskog.

Ovaj rezultat praktično izbacuje Zvezdu iz šampionske trke, s obzirom da Partizan već u sredu u zaostaloj utakmici protiv BSK Borče ima šansu da se "odlepi" na plus osam.
Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda i sa igračem više nemoćna protiv Rada

Izvor: Press, 03.Mar.2013

Ekipi Aleksandra Jankovića čak ni vođstvo od 1:0 ni igrač prednosti više punih 54 minuta nisu bili dovoljni da savlada neiskusnu ekipu sa Banjice koja je u zimskom prelaznom roku ostala bez nekoliko prvotimaca iz jesenje polusezone...Da je pobeda protiv Javora (2:1) na otvaranju prolećnog dela...

Nastavak na Press...

Zvezda remizirala sa Radom, iako je vodila i imala igrača više!

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2013

NI penal, ni vođstvo, ni igrač više 45 minuta nisu bili dovoljni fudbalerima Crvene zvezde da se s Vračara vrate kao pobednici i tako ukrase 68. rođendan kluba. Naprotiv! Igrom nedostojnom slavnog imena, sporo, bez ideje i koncepcije, još su i dobro prošli s remijem protiv Rada, ekipe sastavljene...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.