Zvezdi 149. večiti derbi: Vijeira i Katai razbili Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi 149. večiti derbi: Vijeira i Katai razbili Partizan

U 149. večitom derbiju raduju se crveno-beli. Crvena zvezda je u derbiju devetog kola Super lige pobedila Partizan 3:1 i povećala prednost na osam bodova (crno-beli imaju meč manje). Briljirao je domaćin, sjajnim golovima kaznio svaku grešku šampiona, dok je četa Zorana Milinkovića pretprela već treći poraz i u lošem raspoloženju dočekuje nadmetanja u Ligi Evrope.

Junak meča je Portugalac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ugo Vijeira, dvostruki strelac. Pogotovo je meastralan bio drugi pogodak u 49. minutu, kada je sa 25 metara matirao Živkovića. Tačku na pobedu Zvezde stavio je Aleksandar Katai, u 55. minutu, posle odlične solo akcije.

Sve što su crno-beli uspeli da urade bio je izjendačujući pogodak Alena Stevanovića, u poslednjim sekundama prvog poluvremena. Zvezda je iskoristila sve šanse, dok su crno-beli propustili dve velike prilike. Stevanović u prvom i Oumaru u drugom poluvremenu, nisu uspeli da matiraju golmana Kahrimana.

Zvezda slavi, ovo je šesta uzastopna pobeda čete Miodraga Božovića, dok Parizanu ostaju brige. Dvomeč sa Steuaom bio je samo bljaesak, ali posle toga, crno-beli su razočarali. Alarm je upaljen na crno-belom delu Topčiderskog brda.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

71. minut - Bakljada je sada na severnoj tribini.

55. minut - GOOOL, Katai sa 20 metara postiže novi gol za Zvezdu. Sjajna solo akcija lucidnog veziste.

49. minut - GOOL, Vijeira opet - 2:1. Fantastičan šut Portugalca sa 25 metara. Lopta se od prečke odbila u mrežu crno-belih.

45+1. minut - Završeno je prvo poluvreme.

45. minut - GOOOL, Stevanović je izjednačio. Debitant u crno-belim dresu se iskupio za promašen zicer. Odlilčna asistencija Babovića.

26. minut  - GOOOL, Ugo Vijeira je doveo Zvezdu u vođstvo. Lep gol Portugalca. Izašao je sam ispred Živkovića i lepo "podbo" loptu, koja je završila pod prečku. Odlična asistencija Plavšića.

21. minut - Marko Petković je bio u solidnoj šansi, ali pored gola. Zvezda zasad konkretnija od rivala.

5. minut - Katai je imao veliku šansu za Zvezdu, ali je šutirao pored gola iz izgledne prilike. Otvoreno na startu meča.

2. minut - Prvi opasan napad je imao Oumaru, ali je šutirao iznad gola Kahrimana.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković (od 86. Luković), Pavićević, Jovanović, Ibanjez, Grujić, Donald, Plavšić (od 74. Ristić), Katai, Srnić, Vijeira (od 69. Sikimić).

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević, Ćirković, Balažic, Leković, Brašanac, Ilić (od 73. Jevtović), Babović (od 85. Babović), Stevanović (od 64. Božinov), A. Živković, Oumaru.

Crvena Zvezda - Partizan #Delije pic.twitter.com/N7jgdEXjso— Српски Навијачи (@SerbianUltras) September 12, 2015

Grobari Crvena Zvezda - Partizan 12.09.2015. pic.twitter.com/uARijin9jW— Српски Навијачи (@SerbianUltras) September 12, 2015
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Babović: Ovo je veliki udarac za Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2015

"Primili smo golove iz udaraca van 16 metara, a na početku meča smo prihvatili jurnjavu koja nama ne odgovara", objasnio je vezista crno-belih posle poraza u večitom derbiju..Partizan je izgubio 149. večiti derbi i sada zaostaje osam bodova za Crvenom zvezdom, a jedan od naiskusnijih fudbalera crno-belih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.