Zvezda u Šapcu, Partizan na popravnom protiv Javora

Izvor: B92, 08.Avg.2020, 11:02

Zvezda u Šapcu, Partizan na "popravnom" protiv Javora

Superliga Srbije nastavlja se u nedelju, a u centru pažnje biće gostovanje Crvene zvezde Mačvi u Šapcu, kao i Partizanov "popravni" u Humskoj protiv Javora.

Aktuelni šampion je posle dva kola odmah preuzeo lidersku poziciju, protiv Novog Pazara i Radničkog ostvario je identične pobede od 3:0 i na prvom gostovanju ove sezone želi da nastavi niz.

Sa druge strane, crno-beli su posle poraza u Pazaru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već u minusu tri boda, pa se pobeda protiv Javora za izabranike Save Miloševića nameće kao imperativ.

Utakmicu Partizana i Javora možete gledati u direktnom prenosu na TV B92 (nedelja, 20.30).

Posle dva startna remija, protiv TSC-a i Čukaričkog, Vojvodina će "na krovu" protiv Voždovca tražiti prvu pobedu u sezoni.

Biće zanimljivo u Nišu gde Radnički čeka Novi Pazar, kao i na Banovom brdu, gde je u malom gradskom derbiju Čukarički domaćin Radu.

Superliga Srbije, 3. kolo (nedelja):

18.30 Mačva – Crvena zvezda

19.00 Mladost – Inđija

19.00 Napredak – Radnik

19.00 Radnički Niš – Novi Pazar

19.00 Spartak – Metalac

19.00 TSC – Zlatibor Čajetina

20.30 Čukarički – Rad

20.30 Voždovac – Vojvodina

20.30 Partizan – Javor

20.30 Proleter – Bačka
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.