Treće kolo - Zvezdino prvo gostovanje, vraća li se Partizan na pravi put? (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 14:00

Treće kolo - Zvezdino prvo gostovanje, vraća li se Partizan na pravi put? (foto)

Utakmicama trećeg kola u nedelju se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije

- Crvena zvezda će gostovati Mačvi, dok će Partizan dočekati Javor.

Sve utakmice igraju se nedelju, a kolo će otvoriti fudbaleri Mačve i Zvezde od 18.30. Crveno-beli u Šabac putuju kao prvoplasirani na tabeli i sa šest bodova na svom kontu iz prva dva meča, dok domaća Mačva ovaj duel dočekuje sa tri osvojena boda.

Od 19.00 na programu je pet utakmica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Trenutno drugoplasirani Spartak će seriju pobeda pokušati da nastavi na svom terenu u meču protiv Metalca, dok će Mladost, koja takodje ima šest bodova, ugostiti Indjiju koja je novu superligašku sezonu počela sa dva poraza.

U istom terminu, Napredak će na svom terenu "juriti" prve bodove protiv Radnika, Novi Paraz će posle velike pobede protiv Partizana imati još jedan težak meč pošto gostuje Radničkom u Nišu, dok će TSC ugostiti Zlatibor.

Od 20.30 igraju se još četiri utakmice - Čukarički dočekuje Rad, Voždovac ekipu Vojvodine koja je novu sezonu počela sa dva remija, dok će trenutno trećeplasirani Proleter u duelu protiv Bačke na svom terenu pokušati da upiše i treću pobedu.

Fudbaleri Partizana će u nedelju, posle dva gostovanja, odigrati prvi meč na svom stadionu kada će dočekati Javor.

Izabranici Sava Miloševića se svakako želeti da poprave utisak posle poraza u Novom Pazaru i vrate se na pobednički kolosek, dok Javor u Beograd stiže posle pobede nad Napretkom. Oba tima imaju po tri boda.

-

-

Parovi 3. kola Super lige Srbije:

Nedelja:

Mačva - Crvena zvezda (18.30)

Mladost - Indjija (19.00)

Napredak - Radnik (19.00)

Radnički Niš - Novi Pazar (19.00)

Spartak - Metalac (19.00)

TSC - Zlatibor (19.00)

Čukarički - Rad (20.30)

Voždovac - Vojvodina (20.30)

Partizan - Javor (20.30)

Proleter - Bačka (20.30)

-    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković o novim pojačanjima: ''Zvezda fenomenalno radi u ovom prelaznom roku!''

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da je najvažnije da je njegova ekipa dobro počela novu sezonu, ali je istakao da se šampion ne odlučuje u avgustu ili septembru i najavio da će u taboru šampiona biti još pojačanja...Fudbaleri Zvezde su novu sezonu u Super ligi Srbije...

Nastavak na Sportske.net...

Aničić: Zvezda najkvalitetnija, ali nema predaje unapred

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2020

Crvena zvezda je najkvalitetnija u ligi, a od mojih igrača očekujem da prvo uživaju u utakmici, a potom daju sve od sebe, izjavio je trener fudbalera Mačve Dragan Aničić...Zvezda u nedelju od 18.30 sati gostuje u Šapcu, a Aničić poručuje da nema predaje unapred..."Sigurno je da ćemo pokušati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.