Aničić: Zvezda najkvalitetnija, ali nema predaje unapred

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2020, 16:46

Aničić: Zvezda najkvalitetnija, ali nema predaje unapred

Crvena zvezda je najkvalitetnija u ligi, a od mojih igrača očekujem da prvo uživaju u utakmici, a potom daju sve od sebe, izjavio je trener fudbalera Mačve Dragan Aničić.

Zvezda u nedelju od 18.30 sati gostuje u Šapcu, a Aničić poručuje da nema predaje unapred.

"Sigurno je da ćemo pokušati da na svaki mogući način neutrališemo taj njihov kvalitet u igračkom kadru, ne plašimo se, ovo je za nas jedan izazov i igrači će pokušati ono što je u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trenutku možda neostvarivo. Zvezda ima tridesetak igrača u svom pogonu i svaki od njih ima kvalitet da reši utakmicu. U prethodna dva kola imali ste priliku da vidite lepu i efikasnu igru crveno-belih. U nekim utakmicama koje smo igrali ranije protiv Zvezde, pokazalo se da možemo da im pariramo, neke partije su rešavali lagano, tako da očekujem od mojih igrača prvo da uživaju u ovoj utakmici, kao i da daju sve od sebe da zabeležimo dobar rezultat", izjavio je Aničić na konferenciji za medije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mačva se ne predaje: "Protiv Zvezde najteže, ali uživaćemo!"

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da je Crvena zvezda najkvalitetnija ekipa u ligi, ali je istakao da njegov tim neće predati pre utakmice i da je spreman za borbu..."Kada igrate protiv Crvene zvezde, stvar je jasna, to je sigurno najkvalitetnija ekipa u našoj ligi, što ne znači...

Nastavak na Sportske.net...

Aničić: Zvezda najkvalitetnija, ali nema predaje unapred

Izvor: RTS, 08.Avg.2020, 08:43

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom istakao da im je rival najkvalitetniji tim u ligi, ali da svakako nema predaje. Od svojih igrača očekuje da prvo uživaju u utakmici, a potom daju sve od sebe da ostvare dobar rezultat. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.