Zvezda povukla nogu, Partizan uzvratio, ali ne istom merom!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ''povukla nogu'', Partizan uzvratio, ali ne istom merom!

Razlika je i dalje drastična, hoće li se to videti na terenu?

Dan pred poslednji meč u sezoni i borbu za trofej Kupa Srbije, čelni ljudi Crvene zvezde i Partizana pokušavaju da dodatno motivišu svoje fudbalere.

Ranije danas preneli smo da je uprava Crvene zvezde obećala svojim igračima po 20.000 evra ''bonusa'' za osvojen trofej u Kupu, a nije se dugo čekalo da i Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odgovori.

Ovog popodneva ''Telegraf'' otkriva da je uprava crno-belih odlučila da duplira premije za osvajanje Kupa, u odnosu na one koje su predviđene ugovorima igrača sa klubom iz Humske.

U ugovorima je navedena suma od 5.000 evra na ime premija za trofej u Kupu, a zahvaljujući današnjoj odluci uprave, fudbaleri Partizana će moći da računaju na nagradu od po 10.000 evra u slučaju sutrašnje pobede nad Zvezdom.

To je, ipak, i dalje 50 posto manje u odnosu na nagrade obećane Zvezdinim fudbalerima...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.